ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία Mario Kart σε smartphones και tablets

Ο Mario είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες videogames παγκοσμίως. Ο μικρός ήρωας και η παρέα του βρίσκονται στο… πάνθεον της βιομηχανίας games, ενώ εδώ και περίπου έναν χρόνο δηλώνουν το παρόν και στα Android / iOS.

Για την ακρίβεια, από τον Δεκέμβριο του 2016 στο iOS και τον Μάρτιο του 2017 στο Android είναι διαθέσιμο το Super Mario Run. Αποτέλεσε την πρώτη Mario έκδοση για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες, ενώ οι κριτικές που απέσπασε ήταν κυρίως θετικές. Φαίνεται πως η Nintendo ικανοποιήθηκε πολύ από την πορεία του Mario Run στα App Stores, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει την κυκλοφορία άλλου ενός τίτλου. Συγκεκριμένα, η Ιαπωνική εταιρεία γνωστοποίησε πως μέχρι τον Μάρτιο του 2019 θα διαθέσει σε iOS και Android το Mario Kart Tour (!), ένα παιχνίδι που θα ανήκει στην ομώνυμη θρυλική racing σειρά games.

Δυστυχώς η Nintendo δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι. Η μόνη σίγουρη πληροφορία είναι πως το Kart Tour βρίσκεται ήδη σε φάση ανάπτυξης. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα αποφασίσει η εταιρεία να φέρει την κλασική Mario Kart εμπειρία στα κινητά τηλέφωνα και τα tablets. Το ιδανικό σενάριο είναι να πρόκειται για μια κανονική, ολοκληρωμένη έκδοση με διάφορα modes και φυσικά την δυνατότητα αναμετρήσεων με άλλους παίχτες μέσω διαδικτύου.

Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό για την κυκλοφορία του Mario Kart Tour. Βέβαια, ενδέχεται η Nintendo να ολοκληρώσει το παιχνίδι νωρίτερα από τις αρχικές της προσδοκίες και να το διαθέσει πριν τα τέλη της παρούσας χρονιάς. Ελπίζουμε πως ο νέος Mario τίτλος θα εκπροσωπήσει άξια τα υπόλοιπα games της Kart σειράς στα φορητά λειτουργικά συστήματα. Αναμένουμε για την επίσημη κυκλοφορία του…!

Μπορεί επίσης να αρέσουν

Read More

post-image
ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά; Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα! Όλοι γνωρίζουμε την τάση...
Περισσότερα
post-image
ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης...
Περισσότερα