ΣΠΙΤΙ

Φέρε την εμπειρία του σινεμά στο σαλόνι σου!

Αν ψάχνεις για ολοκαίνουργια Smart TV, τώρα μπορείς να επωφεληθείς από τις ασυναγώνιστες  προσφορές σε κορυφαία μοντέλα τηλεοράσεων! για σένα που θέλεις  movie night ακριβώς σαν να είσαι στον κινηματογράφο , θα βρεις πληθώρα τηλεοράσεων με τις πιό εξυπνες λειτουργείες στο φυσικό αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλες ετοιμοπαράδοτες!

Σε περιμένουμε για να τσεκάρεις τις ολοκαίνουργιες τηλεοράσεις της Samsung, με μοντέλα που ξεκινούν μόλις από τα 379€ ( 43” 4K UHD LED UE43AU7172UXXH ), καθώς και τη σειρά Q60 σε σούπερ τιμή! Χάρη στην άψογη ποιότητα εικόνας της Samsung και τους πανίσχυρους επεξεργαστές, θα έχεις την απόλυτη εμπειρία θέασης, χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Εναλλακτικά, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στις KD55X89JAEP & XR55A83JAEP  της Sony.Oλη η γκάμα των τηλεοράσεων της Sony έρχεται με προεγκατεστημένο το λειτουργικό της Google για τις τηλεοράσεις,  το Google TV, την εξέλιξη του Android TV, με τη Sony να αποτελεί έναν από τους πρώτους κατασκευαστές που ενσωματώνουν τη νέα πλατφόρμα. To Google TV φέρνει μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας που συγκεντρώνει ταινίες, εκπομπές, ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις και ακόμα περισσότερα από εφαρμογές και συνδρομές , ενώ τις οργανώνει ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε περιεχόμενο στο ανανεωμένο watchlist, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές που έχουν στη διάθεσή τους το οικοσύστημα εφαρμογών της Google.

Εάν πάλι είσαι fan της LG, στο κατάστημά μας σας περιμένουν OLED και NANOCELL μοντέλα σε τιμές σόκ! Η τεχνολογία OLED προσφέρει ασυναγώνιστες γωνίες θέασης σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και πολύ πιο βαθιά και πραγματικά μαύρα!

Και αν ψάχνεις για πιο οικονομικές επιλογές, μην ανησυχείς. Στο kazanas.gr είτε στο φυσικό μας κατάστημα σε περιμένουν πληθώρα τηλεοράσεων της TCL και της Panasonic, σε πολύ προσιτές τιμές και χαρακτηριστικά που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τηλεοράσεις παρόμοιας κατηγορίας.

Με μια επίσκεψη στην Electronet BK Kαζανα θα διαπιστώσεις και από κοντά ότι  τα standars που κρίνουμε μια καλή τηλεόραση έχουν ανέβει κατά πολύ. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό θα είναι στη διάθεση σου να σου λύσει κάθε απορία, και θα σε καθοδηγήσει στην επόμενη σου αγορά!

Μπορεί επίσης να αρέσουν

Read More

post-image
ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά; Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα! Όλοι γνωρίζουμε την τάση...
Περισσότερα
post-image
ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης...
Περισσότερα