ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης για τον ηλιακό σου θερμοσίφωνα! Οι καταναλωτές έχουν πλέον τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν τον παλιό τους ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και να εξοικονομήσουν ενέργεια και χρήματα, με έκπτωση στην αγορά καινούργιου, ηλιακού θερμοσίφωνα!
Φυσικά, στην Electronet ΒΚ Καζάνα θα σε βοηθήσουμε να κάνεις την πιο σωστή επιλογή για τις ανάγκες σου, δίνοντας έμφαση στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε νοικοκυριού, με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τους πελάτες μας!

Για σένα που σε ενδιαφέρει, τσέκαρε τις παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες!

– Η έναρξη υποβολής Αιτήσεων χρηματοδότησης από δυνητικούς ωφελούμενους θα ενεργοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023.

– Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, και ώρα 15:00.

Το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» επιχορηγεί νοικοκυριά για την:
– αντικατάσταση ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, με νέους σύγχρονης τεχνολογίας Ηλιακούς Θερμοσίφωνες,

– με παράλληλη ανακύκλωση των παλαιών θερμοσιφώνων που αντικαθίστανται.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος επιλέξιμοι προς αντικατάσταση είναι Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες χωρητικότητας > 40 λίτρων.

Για κάθε νέο ηλιακό θερμοσίφωνα που επιχορηγείται, ο παλαιός θα πρέπει να ανακυκλωθεί μέσω εγκεκριμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων και συναφούς εξοπλισμού σε φορέα ανακύκλωσης.

Προϋποθέσεις συμμετοχής ωφελούμενων στο Πρόγραμμα
Δυνητικοί ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι οικιακοί καταναλωτές που έχουν τοποθετημένο στην οικία τους (και όχι σε επαγγελματικό χώρο) ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, τον οποίο επιθυμούν να αντικαταστήσουν.

Αιτήσεις υποβάλλονται από μεμονωμένα Φυσικά Πρόσωπα τα οποία έχουν γεννηθεί προ της 1η Ιανουαρίου 2006 και διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα. Προκειμένου να υποβάλλει αίτηση ένα Φυσικό Πρόσωπο θα πρέπει:

– Να διαθέτει υποχρεωτικά Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, καθώς και έγκυρους κωδικούς πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, μέσω των οποίων γίνεται η ταυτοποίησή του.

– Να έχει υποβάλει κατά το έτος αναφοράς (φορολογικό έτος 2021) δήλωση φορολογίας εισοδήματος (Ε1), είτε ως ΥΠΟΧΡΕΟΣ ατομικής ή κοινής δήλωσης, είτε εμμέσως ως «ΣΥΖΥΓΟΣ/ΜΣΣ1» σε περίπτωση κοινής δήλωσης.
Η σχετική δήλωση θα πρέπει να έχει εκκαθαριστεί.

Δες εδώ το σχετικό ΦΕΚ, για ότι περαιτέρω πληροφορία χρειαστείς!

Μπορεί επίσης να αρέσουν

Read More

post-image
ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά; Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα! Όλοι γνωρίζουμε την τάση...
Περισσότερα
post-image
ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης...
Περισσότερα