ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα, τσουγκρίζεις και… ΚΕΡΔΊΖΕΙΣ!

Τσούγκισες? Κέρδισες! Αυτό είναι το σύνθημα για φέτος το Πάσχα!
Η Electronet BK Καζανα έχει ετοιμάσει για σένα φέτος τις γιορτές ειδικές προσφορές που σίγουρα θα θέλεις να…. Τσουγκρίσεις! Από δωρεάν τοποθέτηση σε όλα τα κλιματιστικά, ειδικές τιμές σε όλη τη γκάμα των λευκών μας συσκευών, επιταγές ανακύκλωσης, σούπερ προσφορές σε πλυθώρα μικροσυσκευών κουζίνας, φέτος δε θα μείνει κανένας με το παράπονο!
Κατανοούμε την ανάγκη του πελάτη να γιορτάσει το Πάσχα πιο έντονα από ποτέ, και για αυτό είμαστε εμείς εδώ για σένα! Φροντίσαμε αυτό το Πάσχα να είσαι πανέτοιμος και πλήρως εξοπλισμένος για να… τσουγκρίσεις και να κερδίσεις απ’όλες τις απόψεις!
Στο kazanas.gr και στο ειδικό ηλεκτρονικό φυλλάδιο που μπορείς να δείς ΕΔΩ, έχουμε ετοιμάσει για σένα προϊόντα που έχουμε εξασφαλίσει σε τιμές αποκλειστικές για τους πελάτες μας.
Το βαφτιστήρι μπορεί να έχει απαιτήσεις, και εσύ να μην ξέρεις τί να διαλέξεις, αλλά μην ανησυχείς. Το πάντα ενημερωμένο για τις τελευταίες τάσεις προσωπικό μας, θα σε βοηθήσει να διαλέξεις τη σωστή gaming κονσόλα για το βαφτηστίρι που ετοιμάζει την καριέρα του στα e – sports, το κατάλληλο headset για τον gamer φοιτητή μας, αλλά και τα πιο δυνατά και καθαρά ηχεία για το βαφτιστήρι που θα αναλάβει τη μουσική υπόκρουση στο τραπέζι και στο ψήσιμο.
Πέρα όμως από τα βαφτιστήρια, μη νομίζεις ότι ξεχάσαμε το νονό και τη νονά.
Για τους ενήλικους πελάτες μας έχουμε πληθώρα λευκών συσκευών σε απίστευτες τιμές, όπως ψυγειοκαταψύκτη της BOSCH (KGN39VIDA) με έκπτωση 237€ από την αρχική του τιμή, με δωροεπιταγή ανακύκλωσης 30€ για επόμενη σου αγορά! Παράδωσε μας πίσω την παλιά σου ενεργοβόρα συσκευή, λειτουργική ή μη, και επωφελήσου από άμεσο κέρδος! Όσο για το νονό που δε σταματά να βλέπει τηλεόραση, τον έχουμε καλυμμένο με την τηλεόραση 55 ιντσών 4K UE55CU8072UXXH της SAMSUNG σε τιμή έκπληξη, μόλις στα 779€! Συνδύασε την τηλεόραση σου με το HW-Q700B soundbar της SAMSUNG και ζήσε εμπειρία επιπέδου σινεμά στο σαλόνι σου!
Και επειδή το Πάσχα εκτός από εορτασμούς έχει και υποχρεώσεις, μη νομίζεις ότι ξεχάσαμε την ετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού…

Είμαστε εδώ για να κάνουμε την προετοιμασία του πιο έυκολη από ποτέ, με προιόντα όπως κουζινομηχανές που είναι απαραίτητες σε κάθε σπίτι. Στην Electronet BK Καζάνα, και μόνο εδώ, θα βρεις την κουζινομηχανή της Bosch MUMS2EW20 ετοιμοπαράδοτη, έτοιμη να τη χρησιμοποιήσεις στο έπακρο για να έχεις όλα τα γλυκά έτοιμα για το τραπέζι σου! Ενναλακτικές επιλογές για τους πιο απαιτητικούς αποτελούν οι MUM5XW20 με επιπλέον εξαρτήματα για όλες τις εργασίες που θα την χρειαστείς, καθώς και η κουζινομηχανή της Kenwood KMX750 RD kMix που ο απαράμιλλος σχεδιασμός της ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, χωρίς βέβαια να χάνει πουθενά σε χρηστικότητα και λειτουργίες. Kαι με πληθώρα χυτρών από κορυφαίες εταιρίες όπως Tefal και Fissler διαθέσιμες είτε στο φυσικό είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δε θα περιμένεις το κοκκινιστό σου κρέας για ώρες μέχρι να μαγειρευτεί! Και μην ανησυχείς για το πλύσιμο και το καθάρισμα μετά, σου έχουμε πλυντήρια πιάτων απο 249€ , και σκούπες με έξτρα δυνατή απορροφητικότητα από τα 79€!

Για τους πελάτες μας που θέλουν να κάνουν κάποιο πιο προσωπικό δώρο, στον τομέα της προσωπικής φροντίδας, τα προϊόντα που ξεχωρίζουν είναι οι συσκευές φωτόλυσης της Braun! Με τα PL5154 & PL5347 ξεφορτώνεσαι μια για πάντα το ξυράφι και έχεις την άνεση και το αποτέλεσμα του λέιζερ στο σπίτι σου, με την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της Braun στο πλευρό σου! Και αν θέλεις κάποια συσκευή περιποίησης μαλλιών για τη μητέρα σου, αυτά που σου προτείνουμε είναι το B28 100 MY PRO STEAM της Bellissima για ίσια μαλλιά, και τη βούρτσα μαλλιών BHS4 1100 της ίδιας εταιρίας για μπούκλες βγαλμένες από ταινία!
Όλα αυτά, μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις και δώρα, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο φυσικό ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με το προσωπικό μας πανέτοιμο και ενημερωμένο να σε βοηθήσει στην επόμενη αγορά σου! Και μην ξεχνάς, ακολούθησε μας στα social μας στο Instagram και sto Facebook, και πάρε μέρος στους διαγωνισμούς και στα δώρα που σου ετοιμάζουμε για την εορταστική αυτή περίοδο!

Μπορεί επίσης να αρέσουν

Read More

post-image
ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά; Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα! Όλοι γνωρίζουμε την τάση...
Περισσότερα
post-image
ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης...
Περισσότερα