ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά;
Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα!
Όλοι γνωρίζουμε την τάση της εποχής για ηλεκτροκίνηση. Είναι μια έξυπνη εναλλακτική έναντι της βενζινοκίνητης και του ποδηλάτου. Και φυσικά μη ξεχνάμε και τα οφέλη προς το περιβάλλον. Μειώνουμε έμπρακτα τους ρύπους και συνεισφέρουμε όλοι για μια πιο «πράσινη» καθημερινότητα.

Βέβαια το να διαλέξεις το κατάλληλο πατίνι είναι αρκετά δύσκολο, μιας και λόγω της μεγάλης δημοτικότητας τους έχουν κυκλοφορήσει αρκετές εκδοχές τους, με σημαντικές διάφορες στα χαρακτηριστικά τους.
Μην αγχώνεσαι όμως, η Electronet BK Kazana είναι πάντα στο πλευρό σου για να σε καθοδηγήσει να κάνεις την αγορά που είναι πιο προσιτή στις ανάγκες σου. Στο φυσικό μας κατάστημα, αλλά και στο kazanas.gr θα βρεις διαθέσιμα πατίνια της Xiaomi & Egoboo, εταιρείες που κάνουν θραύση στο χώρο της ηλεκτροκίνησης. Και πάντα, σε σούπερ προσφορές για να σε κρατάμε σε εγρήγορση!
Για τους απαιτητικούς της παρέας, το Gladiator X9 της Egoboo θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη τους και με το παραπάνω, αφού χάρη στη μέγιστη ταχύτητα των 25 χιλιομέτρων ανά ώρα και το προηγμένο σύστημα απορρόφησης κραδασμών θα σε οδηγήσει σε δρόμους που ίσως προηγουμένως φοβόσουν να διασχίσεις!
Και αν προτιμάς τη Xiaomi, είμαστε σίγουροι ότι το electric scooter 4 pro της εταιρείας θα σε βοηθήσει να βγάλεις εις πέρας ακόμα και τις πιο μακρινές διαδρομές, και χάρη στην έξυπνη οθόνη στο τιμόνι του, μπορείς να ρυθμίσεις τη λειτουργία του για ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία!

Και μη ξεχνάς, όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στο φυσικό μας κατάστημα, διαθέσιμα στην έκθεση μας για δοκιμή και κόντρες με το εξειδικευμένο  προσωπικό μας πάντα δίπλα σου να σου εξηγήσει τα πάντα και να σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή!

Μπορεί επίσης να αρέσουν

Read More

post-image
ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά; Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα! Όλοι γνωρίζουμε την τάση...
Περισσότερα
post-image
ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης...
Περισσότερα