ΣΠΙΤΙ

Γιόρτασε το Ηalloween με Cinema night!

Γιόρτασε το Halloween με Cinema Night όπως του πρέπει!!! Για μια  horror movie night με τους κολλητούς σου, η Electronet BK Καζάνα είναι εδώ για να πάει την εμπειρία σου στο επόμενο επίπεδο.

 

Για να απολαύσεις την καλύτερη ποιότητα εικόνας, για να βλέπεις τις ταινίες σου σε 4Κ ανάλυση, αλλά και σε HDR μορφή που έχει καλύτερη απόκριση χρωμάτων και ευκρίνεια, θα χρειαστείς μια τηλεόραση επάξια των προσδοκιών σου. Εμείς λοιπόν σε έχουμε καλυμμένο με τις καλύτερες προτάσεις, και πάντα φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στο φυσικό μας κατάστημα αλλά και στο kazanas.gr θα βρεις ετοιμοπαράδοτες τηλεοράσεις της Samsung, LG, Hisense και Sony που καλύπτουν τα κριτήρια που προαναφέραμε. Τις συνδυάζεις και με το soundbar CASB240 της Crystal Audio  ή με Soundbar της Samsung για καθηλωτικό ήχο όπως στη πραγματικότητα και εμπειρία προβολής που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το καλύτερο σινεμά! Έτσι η ταινία τρόμου σου θα γίνει 2 φορές πιο τρομακτική, χωρίς ωστόσο να ”τρομάξει” και η τσέπη σου.

Και μη νομίζεις ότι ξεχάσαμε το ποπ-κορν! Επειδή, movie night χωρίς ποπ-κορν δε γίνεται, μπορείς να προμηθευτείς μια από τις μηχανές ποπ-κορν της Ariete που είναι διαθέσιμες, για τέλειο ποπ-κορν με βούτυρο!

 

Μπορεί επίσης να αρέσουν

Read More

post-image
ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά; Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα! Όλοι γνωρίζουμε την τάση...
Περισσότερα
post-image
ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης...
Περισσότερα