EVENTS ΣΠΙΤΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Όλες οι συσκευές BOSCH, SIEMENS, PITSOS & NEFF έως και 30% φθηνότερα!

Όλοι οι καταναλωτές λίγο πολύ γνωρίζουν ότι οι BOSCH, SIEMENS, PITSOS & NEFF αποτελούν τις κορυφαίες σε ποιότητα εταιρίες λευκών και οικιακών συσκευών. Αυτό οφείλεται στην τέλεια ποιότητα κατασκευής των προϊόντων, και τα ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά που προσφέρουν στις συσκευές τους οι εταιρίες κολοσσοί.

Γνωρίζοντας λοιπόν την ανάγκη των καταναλωτών για ασυναγώνιστη ποιότητα σε αυτά που αγοράζουν, αλλά ταυτόχρονα κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης περιόδου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα των παραπάνω εταιριών έως και 30% φθηνότερα, με δωροεπιταγή αξίας έως και 600 €.

Από κουζίνες της σειράς NEFF GOLD για τέλειο μαγείρεμα, ψυγειοκαταψύκτες της Bosch για απαράμιλλη ψύξη των τροφίμων σας, πλυντήρια της Siemens για επαγγελματικό πλύσιμο, μέχρι πλυντήρια πιάτων PITSOS για να ξεχάσετε τι σημαίνει λάντζα μετά το φαγητό.

θέλεις ψυγειοκαταψύκτη της Neff με 5 χρόνια εγγύηση; Μην ανησυχείς, σε έχουμε καλυμμένο. Στο φυσικό μας κατάστημα αλλά και στο kazanas.gr θα βρεις τον KG7493ID0 ψυγειοκαταψύκτη ετοιμοπαράδοτο, με 5 χρόνια εγγύηση, δωροεπιταγή ανακύκλωσης 30 € για επόμενη σας αγορά, αλλά και δωροεπιταγή από τη Neff αξίας 100 €!

Μήπως χρειάζεσαι πλυντήριο ρούχων της Bosch με 10 έτη εγγύηση στο μοτέρ; Μπορείς να βρεις το WM 14W740EU 9 κιλών της Siemens ετοιμοπαράδοτο, με δώρο επιταγή 30 € για επόμενη αγορά και 50 € δωροεπιταγή από τη Siemens. Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με το στεγνωτήριο 8 κιλών (WT47W461EU) της Siemens που έχει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και συνολική αξία δωροεπιταγών 80 €!

Και όσο για το μαγείρεμα, μπορείς να βρεις διαθέσιμο τον φούρνο B57CR22N0 με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και συνολική αξία δωροεπιταγών 130 €, ή ολόκληρο το σετ εντοιχιζόμενων εστιών και φούρνου (B2ACG7ANO+T16BD76NO) με δωροεπιταγές συνολικής αξίας 150 €. Και αν ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό, σας έχουμε το σετ εντοιχιζόμενων εστιών και φούρνου της Siemens (HB513ABR00 + ET645FFN1E) , με αξία δωροεπιταγών 50 €.

Αυτά και πολλά άλλα προϊόντα της BOSCH, SIEMENS, PITSOS & NEFF θα τα βρείτε διαθέσιμα στο κατάστημα μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, πάντα στη διάθεση σας για να σας εξηγήσει οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας κατευθύνει στην κατάλληλη αγορά για εσάς!

 

 

 

Μπορεί επίσης να αρέσουν

Read More

post-image
ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά; Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα! Όλοι γνωρίζουμε την τάση...
Περισσότερα
post-image
ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης...
Περισσότερα