ΣΠΙΤΙ

Πες αντίο στα παλιά! – Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή !

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή είναι πλέον γεγονός! Το πρόγραμμα που περιμέναμε όλοι ήδη ξεκίνησε, με τους δικαιούχους να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση για την επιδότηση έως 50% για την αγορά της καινούργιας τους συσκευής!
Στην Electronet BK Kazana σου έχουμε ετοιμοπαράδοτα πληθώρα κλιματιστικών κορυφαίας απόδοσης και ελάχιστης κατανάλωσης, και ψυγεία και καταψύκτες που όχι μόνο θα αντικαταστήσουν τις παλιές σου ενεργοβόρες συσκευές, αλλά θα σε βοηθήσουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, που πλέον έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας!
Επωφελήσου από το πρόγραμμα, και αντικατάστησε το παλιό σου κλιματιστικό, ψυγείο και καταψύκτη και πάρε καινούργιο καλύτερης ενεργειακής απόδοσης για μέγιστη οικονομία!

Και μην ανησυχείς, αν τα βρεις…. “σκούρα” με την αίτηση σου στο taxis , το καταρτισμένο μας προσωπικό θα σε βοηθήσει να την υποβάλλετε μαζί, επιλέγοντας αμέσως τη συσκευή που σε ενδιαφέρει! Το πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος θα αξιολογεί τις αιτήσεις με βάση τα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια και θα τις κατατάσσει στην αντίστοιχη κλίμακα επιδότησης.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε έως και 3 ηλεκτρικές συσκευές. Εμείς από την πλευρά μας, αναλαμβάνουμε την άμεση παράδοση και απόσυρση της παλιάς σας συσκευής, όπως και την άμεση εγκατάσταση του νέου σας κλιματιστικού από εξουσιοδοτημένο συνεργείο!
Η παράδοση και τοποθέτηση των νέων συσκευών θα γίνεται παράλληλα με τη συλλογή των παλιών, για ανακύκλωση. Μοναδική προϋπόθεση να είναι οι παλιές συσκευές που θα αποσύρεις λειτουργικές, και η τοποθέτηση των κλιματιστικών να γίνει από πιστοποιημένο συνεργείο, το οποίο και φυσικά θα σου παρέχουμε εμείς!
Έλα λοιπόν στο φυσικό μας κατάστημα, η επίσκεψη την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα για να διαλέξεις μέσα από την τεράστια γκάμα συσκευών. Σε ότι χρειαστείς, εμείς θα είμαστε δίπλα σου, γιατί εμείς και συ… γνωριζόμαστε!

Μπορεί επίσης να αρέσουν

Read More

post-image
ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά; Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα! Όλοι γνωρίζουμε την τάση...
Περισσότερα
post-image
ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης...
Περισσότερα