EVENTS ΣΠΙΤΙ

Movie night με το Βαλεντίνο σου, με σούπερ τηλεοράσεις για όλους!

Η μέρα του αγίου Βαλεντίνου όλο και πλησιάζει, κάποιοι από μάς κανονίζουν για βραδινό με τον δεσμό τους στο αγαπημένο τους εστιατόριο, κάποιοι έχουν ήδη κανονίσει ταξίδι στον αγαπημένο τους προορισμό, και όλοι σιγά σιγά μπαίνουν στο νόημα. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τα ζευγάρια που θα προτιμήσουν να περάσουν αυτή τη μέρα βλέποντας την αγαπημένη τους ταινία.

Στην Electronet BK Καζάνα έχουμε αντιληφθεί τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα των τηλεοράσεων, και είμαστε εδώ για τα ζευγάρια που θέλουν movie night ακριβώς σαν να είναι στον κινηματογράφο. Πλέον, ξεκινώντας από αρκετά οικονομικές τιμές, μπορείτε να αγοράσετε τηλεοράσεις με κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, από εταιρίες ‘master’ του είδους, όπως η Sony, με το εξαιρετικό ιστορικό της από τη σειρά Bravia, την LG, που τα πρόσφατα χρόνια την επιλέγουν για τα OLED panel της με κορυφαία αντίθεση και ποιότητα χρωμάτων, καθώς και πιο οικονομικές εταιρίες που κάνουν την άνοδο τους στην αγορά, όπως η Hisense με καταπληκτικές τηλεοράσεις σε προσιτή τιμή.

Στο φυσικό μας κατάστημα αλλά και στο kazanas.gr θα βρεις ετοιμοπαράδοτες τηλεοράσεις της Samsung, LG, Hisense και Sony που θα σου προσφέρουν ποιότητα ήχου και εικόνας αντάξια του σινεμά. Με την 55 ιντσών Q80A της Samsung, έχεις ζωντανά χρώματα, μεγάλη αντίθεση, και ασυναγώνιστο ήχο χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία, καθώς μπορείς να βιώσεις ζωντανά ρεαλιστικό ήχο 3D που σε τοποθετεί στη μέση της δράσης.  Και όταν είσαι απορροφημένος στους πρωταγωνιστές της ταινίας, όταν τυχαίοι θόρυβοι στο χώρο, δεν σας επιτρέπουν να ακούτε καθαρά, το AVA (Active Voice Amplifier) αυτόματα ενισχύει τις συχνότητες των διαλόγων, προσφέροντας σου διαύγεια και ευκρίνεια.
Η κορυφή της γκάμας ανήκει φυσικά στα OLED μοντέλα, εκεί όπου η LG έχει φέτος πολλές νέες προτάσεις. Η εντυπωσιακή σειρά Gallery GX σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι όσο το δυνατόν λεπτότερη. Οι Gallery GX τηλεοράσεις της LG εξέχουν ελάχιστα από τον τοίχο δίνοντας την εικόνα πως είναι… ένα με αυτόν! Για να επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιείται OLED πάνελ. Και για πιο οικονομικές επιλογές, διατίθεται η σειρά Nanocell, που φτάνει σε διαστάσεις ακόμη και τις 86 ίντσες!
Πίσω στο θέμα μας όμως. Αυτές και άλλες πολλές προτάσεις θα βρεις είτε στο φυσικό είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα kazanas.gr., για να περάσεις την τέλεια βραδιά με το ταίρι σου!
Και μη νομίζεις ότι ξεχάσαμε το ποπ-κορν! Επειδή, movie night χωρίς ποπ-κορν δε γίνεται, μπορείς να προμηθευτείς μια από τις μηχανές ποπ-κορν της Ariete που είναι διαθέσιμες, για τέλειο ποπ-κορν με βούτυρο!

 

Μπορεί επίσης να αρέσουν

Read More

post-image
ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά; Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα! Όλοι γνωρίζουμε την τάση...
Περισσότερα
post-image
ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης...
Περισσότερα