ΣΠΙΤΙ

Κορυφαίες τηλεοράσεις & soundbars, σε ΣΟΥΠΕΡ τιμές!

Ετοιμάζεσαι να δεις την τελευταία σεζόν από το Stranger Things στο Netflix;

Μήπως θέλεις να ακούσεις το set του Weeknd στο Coachella για να ζήσεις και συ την εμπειρία Dolby Atmos;

Μην ανησυχείς. Σε έχουμε έτοιμο και για τις δύο περιπτώσεις!

Ανεπανάληπτη ποιότητα εικόνας με τις καλύτερες τηλεοράσεις της αγοράς, και ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου με τα πιο καινοτόμα soundbars, θα βρεις μόνο εδώ, στην Electronet BK Καζάνα, όλα φυσικά ετοιμοπαράδοτα!

Αλλά μην αγχώνεσαι, δεν σταματήσαμε εκεί! Ξέρουμε ότι έρχεται περίοδος εκπτώσεων, για αυτό και μεις έχουμε ετοιμάσει super τιμές, σε τηλεοράσεις και soundbars αποκλειστικά για σένα!
Στο φυσικό ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις καταπληκτικές προτάσεις, για κάθε τσέπη και κάθε περίσταση!

Ξεκινώντας με τις οικονομικές μας επιλογές, θα βρεις ετοιμοπαράδοτη την FLS32226 32′ της F&U, με smart λειτουργίες για να κάνεις Netflix and chill, αλλά και δυνατά ηχεία, για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κομμάτια.
Προχωρώντας, σε μέγεθος 43 ιντσών υπάρχει διαθέσιμη η 43A6BG της Hisense, με ανάλυση 4Κ, HDR και Dolby Vision, για να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταινία με προδιαγραφές κινηματογράφου σε ήχο και εικόνα!
Στις 50 ίντσες, σε περιμένει η UE50AU7172 της Samsung με ασυναγώνιστη τιμή στην κατηγορία της, προσφέροντας την τεχνογνωσία και εμπειρία που όλοι αγαπήσαμε μέσω των τηλεοράσεων της εταιρίας. Και αν θες να το πας σε next level, σου έχουμε την OLED τεχνολογίας 48A16LA της LG, με χρώματα πιο ζωντανά κι απ’ την πραγματικότητα, και σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε σπίτι, ή την 55 ιντσών KD55X80JAEP της Sony, με προεγκατεστημένο το Google TV OS, για σύνδεση με το κινητό σου τηλέφωνο και έξυπνες λειτουργίες που θα ζήλευαν τηλεοράσεις με την διπλάσια τιμή!


Και για αυτούς που εκτός από την ποιότητα του σινεμά θέλουν και το μέγεθος της οθόνης να είναι αντίστοιχο, έχουμε σε super τιμή την 75 ιντσών 75UP78006LB της LG, για να γεμίσεις επιτέλους αυτόν τον άδειο τοίχο στο σαλόνι σου που δεν ταιριάζει κανένα κάδρο!
Φυσικά όλες τις τηλεοράσεις που αναφέραμε μπορείς να τις συνδυάσεις με ένα σωστό soundbar, όπως το QP5 της LG για ήχο που θα απογειώσει κάθε σου εμπειρία στην οθόνη! Και αν θες μια πιο φορητή λύση, το XBOOM 365 της LG υπόσχεται να γεμίσει και το πιο μεγάλο δωμάτιο με τον ήχο του, και φυσικά σε ανεπανάληπτη ποιότητα!
Αυτά, και πολλά άλλα προϊόντα τεχνολογίας σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο φυσικό μας κατάστημα, είτε στο kazanas.gr! Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε στην επόμενη επιλογή για τη διασκέδαση σου, οπότε μη διαστάσεις, ρώτησε το εξειδικευμένο στον τομέα προσωπικό μας για οτιδήποτε χρειαστείς!

Μπορεί επίσης να αρέσουν

Read More

post-image
ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά; Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα! Όλοι γνωρίζουμε την τάση...
Περισσότερα
post-image
ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης...
Περισσότερα