ΣΠΙΤΙ

iPhone ή Xiaomi? Εμείς κάνουμε τις εκπτώσεις, την επιλογή την αφήνουμε πάνω σου!

Ψάχνεις να κάνεις την αίτηση σου για το power pass?
Μήπως θέλεις να υπογράψεις το μισθωτήριο του σπιτιού σου με την ψηφιακή σου υπογραφή;
Να σκανάρεις γρήγορα το μενού του αγαπημένου σου εστιατορίου με qr code? Για όλα τα παραπάνω, είναι πλέον απαραίτητο να σε συνοδεύει μια κορυφαία κινητή συσκευή, η οποία να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της καθημερινότητάς σου.

Μην ανησυχείς, εμείς στην Electronet ΒΚ Καζάνα σου έχουμε ετοιμάσει τεράστιες εκπτώσεις σε κορυφαία κινητά της Xiaomi, αλλά και στις τελευταίας γενιάς ναυαρχίδες της Apple!
Με τη σειρά Redmi Note 11 της Xiaomi, έχεις κορυφαίες επιδόσεις στην κάμερα, που για κινητό στην κατηγορία τιμής που ανήκει θα σε εντυπωσιάσουν, σαν να έχεις αγοράσει ναυαρχίδα! Με 108 mpixel κυρία οπίσθια κάμερα, δε θα χάσεις ποτέ ξανά καμία λεπτομέρεια της προσωπικής σου ζωής, και φυσικά χάρη στον 8πυρηνο επεξεργαστή τους, όλες σου οι υποχρεώσεις θα γίνονται γρήγορα και με ευκολία, χωρίς να περιμένεις να φορτώσουν οι εφαρμογές σου. Με τη σειρά Redmi 10 & 9 έχεις ακόμα πιο οικονομικές επιλογές, χωρίς να στερείσαι απαραίτητα πολλά από τις προηγούμενες μας επιλογές.

Και φυσικά για αυτούς που θέλουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σου έχουμε σε τιμή ευκαιρίας τη σειρά 13 της Apple , με τον επεξεργαστή Α15 Bionic ακόμα να μην έχει εκθρονιστεί στην αγορά από κάποιο άλλο επεξεργαστή, και φυσικά το σύστημα καμερών του iphone είναι το μόνο που μέχρι στιγμής σε βγάζει ασπροπρόσωπο σε κάθε σου στιγμή, και στις φωτογραφίες αλλά και στα βίντεο!

Στο φυσικό είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείς να βρεις διαθέσιμο και το iPad 9th gen 10 ιντσών , το οποίο μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το λάπτοπ σου, κάνοντας τις καθημερινές σου εργασίες εύκολες και ξεκούραστες.
Έλα λοιπόν τη βόλτα σου από το κατάστημα , είτε κάνε την παραγγελία σου online στο kazanas.gr, και μεις θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα της αγοράς σου, από την συμβουλή μας για το ποιο προϊόν να διαλέξεις ανάλογα την καθημερινότητά σου, μέχρι και υποστήριξη μετά την αγοραστική σου εμπειρία για οτιδήποτε χρειαστείς! Γιατί εμείς και σεις….. γνωριζόμαστε!

Μπορεί επίσης να αρέσουν

Read More

post-image
ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγοράς; Μη ψάχνεις άλλο, δες τα όλα εδώ!

Είσαι στο ψάξιμο για το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι της αγορά; Μην ψάχνεις άλλο, τα έχουμε όλα εδώ, φυσικά πάντα ετοιμοπαράδοτα! Όλοι γνωρίζουμε την τάση...
Περισσότερα
post-image
ΣΠΙΤΙ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα – δείτε πως θα λάβετε voucher έως 900 ευρώ!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ΑΛΛΑΖΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΉ για καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά, άνοιξε η αυλαία και για το πρόγραμμα αναβάθμισης...
Περισσότερα